Жасмина Тошкова-Маджид, станала известна покрай Сделка или не, стана жетва на

...
Жасмина Тошкова-Маджид, станала известна покрай Сделка или не, стана жетва на
Коментари Харесай

Откраднаха колата на Жаси от Сделка или не

Жасмина Тошкова-Маджид, станала известна около " Сделка или не ", стана жетва на нагли апаши, които са отмъкнали скъпия й „ Мерцедес “ EQS.

Електромобилът е подарък на хубавицата от мъжа й Ариф Маджид, който й го купи преди година. Преди седмица русокоската паркирала возилото пред дома им в столичния квартал „ Панчарево “, а след по-малко от час автомобила го нямало. Жаси незабавно се обадила в полицията и отишла в най-близкото РПУ, написа „ Уикенд “.

Крадците най-вероятно са копирали сигнала на ключа на скъпото возило. Това е най-масовата процедура за обири в последните години. Собствениците на нови коли с така наречен безконтактно отключване и пускане на мотора са измежду най-застрашените. Повечето нови коли към този момент имат тази екстра, само че те са лесни и за отмъкване. Родните бандити се доставят без необикновен проблем с техническо устройство, което коства 20 000 евро, и съгласно разнообразни информации се създава в Русия. Устройството удължава сигнала от ключа до автомобила и е от 2 елементи. Парадоксът е, че притежанието му не е закононарушение, само че то служи само и смо за обири на коли.

Наказуемо е, когато се потвърди, че е употребявано за закононарушение. Продават се в интернет уеб сайтове като устройства за ключарски услуги. Именно по този начин са откраднали електрическото возило на младата майка. Блондинката бе измежду първите притежателки на скъпарското возило, чиято цена е към 300 000 лв.. Сириецът Ариф има постоянен автопарк с няколко коли, всяка от които е на стойност сред 200 и 600 бона. Семейството живее в голям дворец в „ Панчарево ”, където е станала наглата кражба. За благополучие, колата към този момент е върната на русокоската.

Крадците най-вероятно са се уплашили и са изоставили возилото край София, а от КАТ са го разкрили и върнали на фамилия Маджид. Все отново Жаси още не може да преживее ужаса от гепения „ Мерцедес ” и това, че е било в непознати ръце. Не е ясно дали ще продължи да го кара, или с мъжа й ще го продадат и ще купят ново, което не е ставало обект на нападения.

Припомняме, че някогашната асистентка от „ Сделка или не “ роди четири деца от милионера Ариф – Зеки, Ариа, Изабела и Самая, като първите три се появиха на бял свят през 2014, 2015 и 2016 година Сватбата на Жаси и Ариф бе през 2016 година, две години след раждането на сина им Зеки, кръстен на дядо си. Най-малката дъщеричка в фамилията пък се споделя Самая и се роди на 5 септември.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР